Pola Zilei: De ce nu se poate reduce personalul de la CJ Arad?

  de E. Nola | 31 octombrie 2020, 11:06 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  O mică furtună în paharul de must al administrației arădene s-a produs în zilele trecute în urma publicării în Special a reducerii drastice de personal pe care o efectuează noul președinte al CJ Bihor, fost primar al Oradiei, din ce în ce mai faimosul Bolojan.

  Domnul Cionca a răspuns printru-un material din care reiese că Aradul e fruncea, au cel mai scăzut personal dintre Consiliile Județene din țară, ce să mai reducă că și așa sunt 225 față de 180 de la Oradea, cei care, „restructurați” vor ajunge în jur de 100. Domnul Cionca, mai precis cel care a făcut comunicatul de presă, uită câteva lucruri esențiale în demonstrația lor care seamănă cu declararea Șuhaidei specific arădean.

  Înainte de toate uită că Bolojan a început cu restructurarea personalului și la Primărie, pe urmă uită, dar de tot, instituțiile subordonate Consiliului Județean, acele instituții care primesc salariile tot via Cionca-Ando.

  Doar un exemplu: Centrul Cultural Județean are în jur de 30 de angajați, există și un Birou de Turism cu vreo zece, ca să nu mai vorbim de altele și iată personalul plătit prin CJ se apropie de 300. Nu de alta dar personalul direcțiilor prezentate în răspunsul CJ nu dă 225, așa cum se afirmă la început, ci vreo 170, probabil restul ar fi aceste instituții subordonate.

  Oricum, noi îi cam dăm dreptate Domnului Cionca, oferind niște răspunsuri la întrebarea de ce nu se poate…

   

  Sondaj: De ce nu se poate reduce personalul de la CJ Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Culmea tupeului, la CJ Bihor se reduce personalul de la 194 la 97 del a 1 decembrie.2020, la noi acesti incompetenti incearca sa justifice ( au sarit cu un articol in preintampinare ) 225 de angajati cu niste justificari facute pentru retardati. De aceea arata cum arata tot judetul, cu drumuri prost modernizate pe care dupa 6 luni apar plombele, de aceea Aeroportul se foloseste de 20 de ani pentru sifonat bani, unde mai angajam niste lipitori de afise, ba mai il punem pe unul dintre ei comandant de aeroport. Cum sa modernizezi judetul cu asa oameni, dni pacate vom dispare intre Timis si Bihor. Dar ne meritam soarta, daca alegem valutisti,tamplari si ospatari sa ne conduca.

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. „Domnul Cionca a răspuns printru-un material …” CiocaBoca nu-i în stare să scrie două rânduri coerente și fără „un milion” de greșeli gramaticale … de toate felurile. „Materialul” este scris de lingăul nr.1, scribălăul personal pe post de director creat special pentru el de „the boss”, plătit gras să-l asiste pe semianalfabet. Omul cu „Șuhaida arădeană” și hoțul de evenimente. Ca de obicei asemenea materiale făcute în scârbă, sunt menite să explice proștilor „De ce nu se poate…” pe conceptul că „mulți văd și puțin pricep” și „Dacă noi spunem … înseamnă că așa este!” Mafioții și INCAPABILII își justifică fotoliile călduțe, sub cururile ce se lățesc de la o zi la alta. O mișcare cam panicată a lui Ando, sub amenințarea șomajului.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.