Pola Zilei: De ce nu se joacă pe nocturnă UTA-Dinamo?

  de E. Nola | 20 septembrie 2019, 2:52 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Din câte am înțeles, televiziunile erau interesate, însă condițiile din Arad nu permit deocamdată așa ceva, cu toate ca domnul Bîlcea s-a arătat nu de mult încântat de nocturna care se instalează sau se va instala pe stadionul UTA, aflat în construcție de ani de zile.

  Din câte ne dăm seama, nocturna de pe Motorul nu corespunde pretențiilor, cu toate că la vremea respectivă, la instalare adică, primarul de atunci (nu-i mai spunem numele) a spus că e o nocturnă de antrenament și alte evenimente. Din câte ne dăm seama acum, evenimentele respective nu se referă și la iluminarea unui meci oficial.

  În consecință, meciul de marți cu Dinamo în Cupa României va începe la 16,30, adică pe lumina zilei, și se va termina peste două ore, adică mai pe înserat așa, un fel de seminocturnă în care reflectoarele cumpărate din banii noștri vor putea despărți cât de cât ziua de noapte.

  Deși nu s-a spus, exista pericolul ca meciul, la cererea televiziunilor, să se joace altundeva, acolo unde există nocturnă adevărată, nu doar în capul și în imaginația domnului Bîlcea. Până la urmă Bibi a rezolvat problema, reușind să țină meciul la Arad, chiar dacă în condiții de semiobscuritate.

  Interesul este mare, biletele s-au terminat deja, Bibi e la munte, sărbătorindu-și ziua de naștere, ca de obicei.

  La Mulți Ani, îi urăm noi, de aicea din întuneric…

  Sondaj: De ce nu se joacă pe nocturnă UTA-Dinamo?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.