Pola Zilei: De ce nu reușește Retim să strângă gunoaiele Aradului?

  de Special Arad | 12 mai 2018, 12:08 PM | Pola Zilei

  0

  (foto: Cartoon Movement / dino2016)

  Trăind în miezul acestui ev cam mizerabil, arădeanul mai are de răspuns și la câteva întrebări existențiale specifice, întrebări pe care le selectăm în aceste pole atât de neînțelese și totuși urmărite cu nesaț de arădeanul neliniștit. Metafizic mai puțin, neliniștile sale îl duc mai aproape de înțelegerea microcosmosului în care trăiește, dar nu mai aproape de infinit.

  Dacă nu ați înțeles nimic până aici, e bine, înseamnă că sunteți normali. Am încercat să vedem cum vă descurcați cu textele și comunicatele administrației, în frunte cu Domnul Țolea, cel care atunci când vine vorba de pubele, o ia pe filozofie. De ceilalți nu mai spunem nimic deocamdată, lansând o întrebare simplă doar la prima vedere: de ce nu mai putem scăpa de mizerie și gunoaie?

  Sondaj: De ce nu reușește Retim să strângă gunoaiele Aradului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.