Pola Zilei: De ce atâtea coduri galbene, portocalii și roșii în ultima vreme?

  de E. Nola | 22 iunie 2019, 11:33 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Răspunsul, la prima vedere, pare simplu, noi însă mergem mai departe, sondăm în profunzime, nu este posibil ca acest comportament capricios, pe alocuri neobișnuit, al vremii din ultima perioadă să nu aibă și o semnificație mai adâncă. Cu atât mai mult cu cât teoriile conspirației abundă, oamenii de pe aici sunt convinși din cele mai vechi timpuri că în spatele problemelor stau alte probleme, nemaivorbind de cele care stau în spatele acestora.

  În concluzie, putem fi siguri ca precipitațiile abundente, tunetele și fulgerele din ultima perioadă, asta ca să nu mai vorbim de vânt și grindină, au explicații dincolo de meteorologie, cu atât mai mult cu cât avertismentele ISU, venite pe telefonul mobil, nu nimeresc decât rareori ce se întâmplă, dar au darul, prin sunetul strident care le acompaniază, de a te aduce în pragul infarctului, mai ales dacă te prind în timpul meciului Anglia-România, așa cum s-a întâmplat vineri bunăoară.

  Deci, iată ce credem noi și vă propunem să vă mai gândiți și dumneavoastră!

  Sondaj: De ce atâtea coduri galbene, portocalii și roșii în ultima vreme?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.