Pola Zilei: Dacă nu Falcă, atunci cine a pus mașina-n drum, ăla n-a fost om nebun?

  de E. Nola | 12 aprilie 2019, 12:01 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Primarul a trecut printr-o săptămână intensă, cum vom vedea în „Încetinitorul” de luni.

  Probabil așa se explică revolta mașinii sale de serviciu, cea care a luat-o pe cont propriu în față la Coandi, exact cam pe acolo unde nu demult a căzut un stâlp al podului spre Aradul Nou.

  Nu vrem să cobim, dar se pare că e vorba de un loc unde se întâmplă multe în Arad, iar Domnul primar în drum spre casă trece cam des pe acolo, ar fi de dorit mai multă precauție și dare de seamă.

  Oricum, nu este sigur cine a fost cu mașina aceea cu care circulă de regulă Domnul, încercăm mai jos niște opțiuni, însă trebuie să atragem atenția publicului că Domn primar are o relație mai deosebită cu mașinile, activitatea sa politică în Arad debutând cu pierderea unui Volkswagen Bora ca vicepreședinte județean.

  Oricum, nu este „ecsclus” ca mașina să fi mers singură până la Coandi, unde și-a pierdut un pic autocontrolul, producând un mic eveniment, care însă se putea sfârși mult mai rău.

  Chiar ne mirăm de placiditatea organelor, se pare că și ei realizează fenomenul Falcă, un personaj din filmele sci-fi americane, un fel de „înapoi în viitor” arădean.

  Dar, ia să vedem, ce posibilități ar mai fi?

  Sondaj: Dacă nu Falcă, atunci cine a pus mașina-n drum, ăla n-a fost om nebun?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.