luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cum se va termina războiul din Ucraina?

  de E. Nola | 5 martie 2022, 10:41 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: NBC News)

  Este întrebarea, cât se poate de serioasă, la care ne gândim în aceste zile cu toții, indiferent de opiniile diferite privind rolul și vinovăția părților.

  În fond, poți să ai opțiuni politice diferite, poți simpatiza o persoană sau alta din lumea politică, însă nu ai cum să fii un susținător al războiului, un om care acceptă senin moartea altor oameni la fel de nevinovați ca el însuși.

  Războiul nu alege, racheta sau bomba nu are apartenență națională, nu face diferența dintre soldați și copii, așa cum am putut vedea, dacă am avut ochi să vedem, în zilele trecute.

  Desigur, aici, încă la adăpost de ororile războiului din vecini, sunt destui care nu iau situația în serios, fac glume și glumițe, însă din ce în ce mai mulți realizează că am intrat într-un vârtej din care trebuie să ieșim cât se poate de repede dacă nu dorim cu tot dinadinsul sfârșitul lumii.

  Cu aceste observații în gând vă punem, stimați cititori ai Specialului, întrebarea și vă oferim câteva răspunsuri care nouă ni se par, chiar dacă unele sunt dramatice și de negândit, destul de verosimile în situația de față.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cum se va termina războiul din Ucraina?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.