joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cum să se numească noua piață flotantă (votantă)?

  de E. Nola | 1 iunie 2024, 9:34 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Recunoaștem cu mâna pe inimă că ne vine foarte greu să rămânem serioși în aceste tulburătoare vremuri.

  Serioși, dar nu și supărați. Spectacolul campaniei electorale, ajuns la apogeu, ne oferă zilnic adevărate deserturi ale nimicniciei și lipsei de seriozitate.

  Tocmai de asta am zis să nu insistăm pe toate, să apucăm unul (de desert vorbim) și să-l consumăm în week-end. E vorba despre piața care este și nu este, de fapt singura problemă cu adevărat filozofică a orașului. Desigur, noi îi înțelegem și pe aceia care îl aplaudă pe edilul încă în funcție la fiecare poantă a sa, chiar și la acest simulacru de rezolvare a situației din Piața din ce în ce mai scumpă a Catedralei. Tocmai am aflat că cel mai mic preț de executare s-a mărit brusc, devenind cel mai mare, iar câteva tarabe au fost confecționate pentru a realiza o adevărată capodoperă a teatrului absurd. Și tocmai acum, când a început și festivalul underground.

  Underground înseamnă – nu-i așa? – sub pământ, numai că acolo nu este nimic în piața care devine flotantă până când se votează așa cum trebuie sau ar trebui ca cei de acum să își continue jocul început acum patru ani. De fapt, trei ani și ceva, fiindcă, așa cum am mai pomenit undeva, noi acum votăm pentru viitor. Pentru toamnă, mai precis.

  Având toate acestea în față și în minte, ne-am pus și noi întrebarea – ce să facem?, situația efectiv ne depășește – cum ar trebui să se numească de acum încolo piața formată din când în când din tarabele pe roți din Piața Catedralei.

  Venim cu câteva propuneri, așteptând, așa cum facem de fiecare dată, propunerile Dumneavoastră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cum să se numească noua piață flotantă (votantă)?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am accesat link-ul dintr-un comentariu si…wow! E chiar sinistru! Presa nu mai are nici o putere acolo unde justitia este in puterea lupului! Dar si presa s-a dat cu lupul demult si iata, acum oile e bine sa fie cumintele ca altfel le papa lupul! Ca doar n-ati vazut lup mancat de oaie…desi ar fi cool minunea…ca au mai fost minuni…a facut si plopul mere pe la noi…

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.