vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cum să scriem corect capitalele lumii (ghid practic pentru politicieni locali și nu numai)?

  de Special Arad | 23 aprilie 2018, 5:36 PM | Pola Zilei

  0

  (foto: Desen Brigitte Fredensborg, DeviantArt)

  Observând cu groază și îngrijorare crescândă decăderea nivelului de alfabetizare – că de cultură cu greu am putea zice – a clasei noastre politice, locale și naționale, băgând de seamă că aceasta decădere este în perfectă armonie cu cea mondială, am zis să facem ceva, să-i scoatem cât de cât din rahat, atât cât ne ajută pe noi puterile.

  Nu prea mult, din nefericire, suntem siguri că nici Viorica, nici Gheorghe și cu atât mai puțin Donald, nu se vor apuca acuma să studieze Special Arad ca să afle cum se spune și se scrie corect Antananarivo, capitala Madagascarului sau San José de Costa Rica, evident capitala statului degeaba a Elenuței Udrea, o țară importantă, cu alte cuvinte, pentru politicienii români și nu numai, având în vedere regulile mai aparte de extrădare de acolo.

  Începem așadar cu capitale, la calendar ajungem mai încolo, atunci o vom lumina și pe Doamna Viorica despre realitatea cruntă că în calendar 20 cu 20 nu fac patruzeci, ci 2020 în cap.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.