Pola Zilei: Cum să renumim Aradul?

  de Special Arad | 3 mai 2017, 2:31 PM | Pola Zilei

  0

  Având în vedere că Primăria a renumit Cetatea Aradului, ea nu se mai numește Vauban, ci Vaubain, ne-am gândit să mergem mai departe, renumind și alte locații, clădiri, elemente importante ale orașului.

  Nu înainte să vă spunem ce filme ar dori arădenii la cinemaul din Grădiște, renovatul cinematograf care a fost inaugurat cu filmul „Băiatul și bestia”. Arădenii ar vrea cel mai mult clasicul I, „Se spunea Buldozerul” cu Bud Spencer, urmat de Nașul, toate cele trei episoade, iar în rest orice film prost care se termină bine.

  Așadar, cum să renumim Aradul?

  Sondaj: Cum să renumim Aradul?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.