vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cum să ajungem pe prima pagină a publicațiilor naționale fără să sărim în aer?

  de E. Nola | 29 mai 2021, 5:17 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  S-a întâmplat astăzi la Arad și este prima știre a presei naționale – străinii mai stau în expectativă – fenomen nemaiîntâlnit în orașul protoliberal de nu mai știm când.

  Un Mercedes a sărit în aer la propriu în parcarea Profi din Vlaicu, iar imediat după asta a sărit în aer și orașul mai mult la figurat, dar la fel de spectaculos. Având în vedere victima exploziei, împrejurările și alte cele, s-a declanșat o emulație nemaivăzută în Arad. A apărut și teoria atentatului, chiar dacă imediat ne-a liniștit SRI, atentatul terorist poate fi exclus.

  Cel terorist, poate, dar noi am mai auzit și de alte atentate. Cert este că dimineața la nouă tot orașul vuia – întâmplarea face că aveam treabă prin centru – de nemaipomenitul eveniment, unii afirmând că asta este, am ajuns direct în Sicilia.

  Noi, ca jurnaliști serioși ce suntem, ne exprimăm compasiunea pentru cei atinși de evenimentul care a costat viața unui om, așteptând să vedem ce zic în cele din urmă specialiștii. Până atunci însă, marcați de cât de ușor poți face prima pagină în țara asta, dacă știi ce ai de făcut, propunem și alte variante mult mai puțin dramatice și mult mai pașnice ca Aradul să fie prima știre. Chiar și în presa internațională.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cum să ajungem pe prima pagină a publicațiilor naționale fără să sărim în aer?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.