luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cu cine v-ar plăcea să vă ciocniți ouăle de Paști?

  de Special Arad | 4 aprilie 2018, 5:18 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Nu putem trece, desigur, pe lângă sărbătoarea care tocmai se termină și începe în același timp, însă ciocnitul ouălor este la fel de caracteristic Paștelui preponderent românesc – ortodox adică – precum stropitul sau udatul fetelor la cei de rit catolic și protestant, unguri în marea lor majoritate.

  Fiind un moment de intimitate absolută, combinat cu elementul sportiv, în fond cineva pierde în timp ce altul câștigă, ne-am gândit să ne interesăm la arădenii noștri, mult mai dați naibii decât arădenii lor, oare cu cine le-ar plăcea să împărtășească acest moment înălțător de sărbătoare pascală dintre mai marii și mai cunoscuții urbei, cei care, retrași în bunăstarea și linistea lor, nu se mai dedau la asemenea practici decât în cadru strict familial sau colegial.

  Posibilitățiile noastre fiind limitate, așteptăm noi opțiuni în comentarii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cu cine v-ar plăcea să vă ciocniți ouăle de Paști?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.