duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cu cine să ciocnim ouă în prima zi de Paști?

  de Special Arad | 14 aprilie 2017, 2:45 PM | Pola Zilei

  0

  Cu toate că de sărbători interesul cititorilor pentru cuvântul de pe online mai scade, noi nu-i lasăm fără întrebări de răspuns.

  Remarcăm cu plăcere că, așa cum reiese din ultima polă, arădenii sunt de acord să dăm oricare dintre clădirile din Arad Universității Central Europene, chiar și căsuțele de pe ștrand, chiar dacă oamenii lui Soros ar putea fi evacuați sau incendiați acolo într-un moment de neatenție.

  Pola de Paști vizează din nou realitățile noastre locale, având în vedere tulburările din PNL odată cu apropierea alegerii lui Ghiță Falcă în fruntea grupării de interese pe care îl patronează din timpuri imemoriale.
  Obiceiul vechi al ciocnitului de ouă poate arăta clar relația dintre oameni, totuși, nu-ți ciocnești ouăle cu oricine, iar dacă le ciocnești înseamnă că îți face plăcere.
  Cu cine să ne ciocnim ouăle, așadar?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cu cine să ciocnim ouă în prima zi de Paști?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.