Pola Zilei: Cu ce l-a cucerit Orban pe Bibi?

  de E. Nola | 18 September 2021, 10:51 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Întrebare retorică și totuși semnificativă.
  Având în vedere că PNL Arad e rupt în două între Cîțu și Orban, între Ghiță și Bibi. Chiar dacă prezența de acum două zile a lui Orban la Arad a trecut aproape neobservată, el a venit și a văzut. Dacă a învins, vom vedea în scurt timp.
  Cert este că după senatorul invizibil, de Cristina vorbim, desigur, primarul foarte vizibil al Aradului ne-a explicat de ce votează el cu Orban și nu cu cel care îl va face vicepreședinte pe Ghiță dacă câștigă. Cel mai important motiv, după cum ne-a mărturisit pe viu Bibi, este că Ludovic cel Orban nu ridică niciodată telefonul, dar te recheamă de fiecare dată. Te pomenești că omul lui Ghiță, de Cîțu vorbim, face pe invers. Ridică, dar nu răspunde.
  Cu toate acestea, noi avem dubii, am dori să știm mai multe, de aceea vă întrebăm, stimații noștri cititori, pe Dumneavoastră, ce ziceți? Ce părere aveți? Nu pomenim de opinie, să nu îl plagiem pe inspectorul Harry cel Murdar, cel care zicea că opinia este ca gaura la fund: are toată lumea una.
  Așteptăm cu mare interes opțiunile Dumneavoastră, nu de alta, dar luni ne revenim.

  Sondaj: Cu ce l-a cucerit Orban pe Bibi?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.