Pola Zilei: Cine va moșteni imperiul și puterea lui Falcă?

  de E. Nola | 2 martie 2019, 9:15 AM | Pola Zilei | Topic special

  6

  Se pune problema astfel.

  Mai bine zis și astfel, având în vedere că mult așteptata – atât de cel în cauză, cât și de o parte importantă a „meselor arădene” – plecare în politica mare a celui care de aproape 20 de ani domină viața politică arădeană lasă neclarificate două moșteniri.

  Prima, a primarului, ar fi relativ simplu de rezolvat, însă conducerea partidului, respectiv controlul asupra a tot ce mișcă național-liberal în județ pune probleme dificile.

  De la Bruxelles sau de la București este mai greu să ții ochii pe butelie, ai nevoie sau de un înlocuitor fidel sau, în cel mai bun caz, de unul care duce mai departe moștenirea.

  Cam greu, având în vedere că puterea locală în România înseamnă ceva profund mafiotic, prezența permanentă a Nașului, respectiv a oamenilor săi, fiind indispensabilă.

  Ar fi bine ca cel care va rămâne în urmă să stingă becul, să preia ambele funcții, în fond, din postul de primar, controlul cu licitații orientate este ca și rezolvat, același lucru putând fi afirmat și despre funcția de președinte CJ, numai că această funcție nefiind eligibilă, depinde întotdeauna de voința omului puternic din partid, adică a președintelui de filială.

  Așadar ne trebuie cineva care să poată îngemăna la nivelul artistic al domnului Falcă cele două.

  Grea, foarte grea problemă… Să-i luăm la rând:

  Sondaj: Cine va moșteni imperiul și puterea lui Falcă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu se poate! Orice-i intrebi pe politrucii bagati in studiul asta iti vor spune ca nu se poate. Niste indivizi marunti, fara constiinta si cu o sete maladiva de recunoastere sociala. Sociopati, psihopati. Niste nenorociti care nu vor nimic pentru public. Niste jeguri care citind ce scriu rad. Rad fiindca este pentru ei absolut ridicol sa pui problema asa. Pentru ei e simplu: smecheri si fraieri. Ei sunt smecherii si toti aceia care vin cu prostii infantile gen interesul public sunt niste papagali, niste naivi care nu inteleg, asa ca ei, cum merge treaba.
   Paraziti, gunoaie. Indivizi care se lipesc pe orice la aduce vizibilitate, expunere mediatica chiar daca subiecgtele sunt maxima sensibilitate (eforturile celor care se lupta pentru cei cu sindromul down).
   Inculti dar lacomi. Niste nemernici care nu au participat la nicio competitie care sa nu fi fost aranjata in prealabil. Functiile de consilieri votati la gramada pe liste de partid nu implica nicio demnitate, niciun merit, functii pe care nu si le-au onorat niciunul decat pentru apropiati si pentru propriile interese.
   Tristetea este ca unul din ei va castiga fiindca vorbim de un blat intre PSD si PNL. Daca s-ar pune intrebarea: cine ar trebui sa fie contracandidatii politrucilor liberali astfel incat sa castige politrucii liberali, nu veti gasi niciun candidat mai nimerit decat jaful de Fifor de la PSD. Doar cu Fifor de la PSD poate politrucul liberal sa aiba o sansa. Doar pe un sistem de vot pentru primar intr-un singur tur are politrucul liberal o sansa. Doar cu un candidat de cacat de la USR-Ciolos are sansa politrucul liberal – si vom asista la un candidat iepuras care-l va propulsa pe primul loc pe jenantul si infectul candidat liberalo-pedelisto-basist.
   La o prima impresia s-ar spune ca sunt multe conditii care trebuie sa se indeplineasca ca sa iasa unul din indivizii din articol, dar adevarul ca au totusi prima sansa, avand in vedere ura pe care o rostogolesc cretinoizii de la USR-Ciolos, ura care o sa scarbeasca, ura care se fundamenteaza pe manipulare jegoasa, pe minciuni, pe primitivism si lacomie. Muia fata de Romania pe care o promoveaza asa zisa dreapta va face sa creasca gradul de scarba fata de institutiile europene si va creste absenteismul la PE si implicit va oferi o sansa, un mandat sau doua suplimentar pentru PSD.
   In realitate alegerile vor fi castigate iarasi de liberali (cele europene) doar ca vor castiga pentru PSD!?
   La locale va fi asa: Caprar a carui combinatii cu Falca si PNL sunt cunoscute nu va face nimic sa castige primaria cu un Fifor candidat. Ar insemna sa-si piarda pozitiile negociate cu majoritatea fosta pedelista si ar insemna sa devina foarte mic in compartie cu un Fifor pe cai mari. As spune ca nimeni din PSD in afara de alegatorii lor nu-si doreste sa castige la locale.
   Nu stiu ce-si doreste USR? E clar ca sunt primitivi si ahtiati dupa vizibilitate, atat de ahtiati ca nu au nici o problema sa minta, sa insele si sa manipuleze.
   Oricine va iesi noi vom pierde!
   Oameni corecti, generosi si profesionisti nu au cum sa se promoveze in satul cu blocuri cu o presa comunala formata din slugi moarte de foame si fara nicio independenta.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.