vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine, ce și de ce va fi dat afară de la Primărie?

  de E. Nola | 27 martie 2021, 11:00 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  În plină înăsprire a măsurilor anti-covid și între două Ronduri de seară, Bibi anunță restructurări în Primărie.

  Nu că n-ar fi cazul – era de mult, probabil jumătate din angajații subordonați primarului-pădurar pot fi înlocuiți cu un telefon deștept mai performant –, problema este criteriul sau criteriile care stau la baza reducerii personalului.

  Cel mai fain este acela cu posturile vacante care se reduc cu totul. Aici trebuie să te gândești un pic la pierderile pe care le înregistrează instituția cu sumedenia de posturi fără titulari și câștigurile enorme pe care le va realiza după desființarea lor. Ia, calculați: dacă sunt 50 de posturi vacante, deci neplătite, dar care plătite ar însemna cheltuieli de 100 000 de lei, câți bani se vor economisi dacă aceste posturi vor fi desființate de tot.

  Pe de altă parte este evident că anumite posturi sunt ocupate de oameni care au fost puși acolo de predecesori, mai ales de predecesorul de la Bruscles, indivizi în care nu poți avea încredere nici măcar Marți, atunci când la Strada TV e Bibarț.

  Nu se știe nimic ca pământul, oricum e vorba de zeci de milioane de lei pe ani, deci, ia să vedem!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine, ce și de ce va fi dat afară de la Primărie?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am sa vă emit factură în valoare de 500€ pentru fotografia cu actualul primar al aradului de la paradă militară din data de 17 iulie 2017. Original a fotografie se afla în posesia mea si sunteți obligați a menționa sursa si autorul fotografiei. Daca pana la data de 15 Mai 2021 nu ma contactați pentru plata drepturilor de autor am sa vă actionez in instanță.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.