Lupta dintre Britney Spears și tatăl ei continuă. Părintele artistei susține că aceasta ar avea probleme mintale

  de - | 10 August 2021, 7:07 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram )

  Britney Spears se află într-un război departe de a se încheia chiar cu tatăl său. Solista își dorește să scape de tutela părintelui său, care de 13 ani îi controlează nu numai averea, ci și viața personală. A apelat la avocați și judecători, a depus mărturii emoționante și cutremurătoare, dar situația ei nu este încă decisă.

  De cealaltă parte, Jamie, tatăl lui Britney, contraatacă și spune că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate mintală și că ar fi spre binele ei ca tutela judiciară să continue.

  Conform Pro FM, tatăl cântăreţei a declarat unei instanţe că „nu există niciun motiv” să fie îndepărtat din tutela care controlează banii şi afacerile fiicei sale, la o zi după ce noul avocat al artistei a cerut o audiere pentru a-l suspenda pe Jamie Spears din acord, scrie The Guardian.

  Părintele artistei a mai susținut că aceasta se chinuie foarte tare cu sănătatea ei mintală și că Jodi Montgomery, persoana desemnată de Curtea de Justiție pentru a supraveghea viața starului pop pe timpul procesului, l-a sunat pentru a-i recomanda internarea de urgență a cântăreței într-o unitate de psihiatrie. Montgomery a intervenit prin avocatul ei pentru a spune că vorbele sale au fost răstălmăcite și că Spears a folosit apelul telefonic în avantajul lui.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.