Pola Zilei: Cine ar putea călca pe urmele lui Gheorghe Falcă fără să o deranjeze pe Geani Pistru?

  de E. Nola | 15 iunie 2019, 10:14 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Având în vedere că Gheorghe Falcă pleacă la Bruxelles, lăsându-l în locul său pe Călin Bibarț, cu indicația clară că urmașul său este Sergiu Bîlcea, ne-am gândit să vă întrebăm: ce ziceți de toate astea? Nemaivorbind de faptul că pastorul Samuel Caba a publicat pe Facebook un îndrumar al primarului ideal pentru Arad. Fără să aprofundăm ce zice acolo domnul Caba, mergem pe mâna dumneavoastră, știind că sunteți mult mai deștepți decât cititorii altora, fără să mai vorbim de posibilii candidați. Am încercat de aceea să vă oferim toate variantele, dar, desigur, puteți veni și dumneavoastră cu varianta proprie, în fond, căile Domnului sunt nebănuite, așa cum, credem noi, ar fi de acord până și domnul Samuel. Caba, desigur…

  Sondaj: Cine ar putea călca pe urmele lui Gheorghe Falcă fără să o deranjeze pe Geani Pistru?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.