joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine a fost personalitatea anului 2019 la Arad?

  de E. Nola | 3 ianuarie 2020, 1:28 PM | Pola Zilei | Topic special

  10

  Scăpați cu viața de sărbători, mai mult pentru revenire, vă propunem în prima polă a anului o retrospectivă, stimații noștri cititori, mult mai treji decât ai lor.

  În consecință, așa cum se poartă și se obișnuiește, vă propunem să alegem împreună cea mai spectaculoasă persoană arădeană, pe cel sau pe cea care ne-a lăsat mască prin realizările sale din anul trecut.

  Fără să definim sau să ierarhizăm aceste realizări, vă ajutăm totuși prin menționarea uneia sau alteia care pot fi legate plenar de persoana în cauză.

  Desigur, propunerile noastre sunt limitate, nu avem cum să surprindem toate realizările arădenilor din anul trecut, așteptăm așadar în comentarii și alte propuneri.

  La Mulți Ani!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine a fost personalitatea anului 2019 la Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Stați linistit, nici prin cap nu ne-a trecut sa manipulam într-un fel sau altul.
    Vedeti, acel evident poate fi interpretat diferit in funcție de cum te raportez la personaj: daca nu ti-e simpatic, ca e in favoarea lui, daca iti este, e exact invers.
    Asa e limba, mai ales daca e in nota umoristica: polisemantica, adică iti schimba semnificația in funcție de ce crede, simte sau gândește cititorul.
    Autorul recunoaște aici că, cel putin in aceasta fază, chiar il simpatizează pe Bibi.

    +8 voturi
    +1
    -1
  1. Tare am impresia ca mai spre vara veti imparti ”premiul” in doua, Gyuszi si Bibi, primul pentru ca a facut UTA sa renasca, celalalt ca va fi in stare sa le termine un stadion unde sa joace. Cu femeia anului pe banca de rezerve… Parol !

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Bibi ăsta nu e ăla care zicea, după meciul cu poli, ca scaunele de la motorul sunt de bună calitate? După o lună au fost schimbate! Mincinosul ăsta portocaliu și arogant (a avut de la cine învăța) răspunde la fel și pe Facebook când unii îi pun întrebări pertinente și la subiect! Ma așteptam la mai mult de la unii ziariști, vă prostește pe toți cu fața lui umană, primaru’ lu’ pește și ăsta!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.