sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce ziceți, care este diferența dintre corn și trombon?

  de E. Nola | 19 februarie 2022, 9:56 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Evenimentul săptămânii pe care o încheiem în scurt timp a fost, dincolo de faptul că rușii nu au atacat miercuri, poziția domnului primar cu numele, de Bibi vorbim, desigur, în problema corniștilor de la Filarmonică.
  Cum ar veni, domnul primar a dat pe goarnă la programul său personal de televiziune de marți, știți, acela cu Dacă e marți... revolta sa că, pardon, corniștii de la filarmonică nu vor să mai sufle la corn. Și că de aia nu va mai fi concert în joia care vine.
  A fost de fapt un trombon, fiindcă, așa cum s-a aflat imediat, nu e vorba că nu vor ei, ci că nu sunt destui ei doi, ar mai fi nevoie de încă doi. Și că de fapt ăia doi care nu există nu au cum să sufle.
  Sper că ați reușit să mă urmăriți și să înțelegeți că, pardon, conducerea orașului unde a fost înființată prima școală muzicală – Conservator am zice astăzi – de pe teritoriul României (1833) și a șasea din Europa, nu mai știe să facă diferența dintre corn și trombon, asta ca să nu mai zicem de alte instrumente.
  Iar dacă nu știe, nici nu întreabă de la cei care știu. Ce să mai întrebe (?) din moment ce părerea lor este clară și evidentă de ani de zile: Filarmonica din Arad nu are niciun rost, numa’ probleme și bani aruncați pe fereastră, pardon, pe instrumentele acelea imposibil de deosebit și pe care oricum nu le mai ascultă nimeni.
  Având în vedere dramatica situație, vă întrebăm pe dumneavoastră, stimații noștri, mult mai melomani decât ai lor, ce părere aveți?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce ziceți, care este diferența dintre corn și trombon?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.