Pola Zilei: Ce și unde vor fi viitoarele mari investiții arădene?

  de Special Arad | 27 ianuarie 2018, 2:04 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Având în vedere senzaționala informație că orașul nostru nu este în topul zece al celor mai eficiente orașe din România, dar, cu toate acestea, a realizat un frumos excedent bugetar, nemaivorbind de discuțiile aprinse privind bugetul pe anul care a început de multișor (chiar, n-ar fi mai bine ca aceste discuții să se poarte cu câteva luni înainte de anul despre care este vorba?), discuții la care au participat aproape 10 oameni – dacă îi socotim și pe Glad Varga și cetățeanul cel mai dinamic al Aradului, numit, deloc întâmplător, Dascăl – ne-am gândit, așadar, oare ce și unde ar fi cele mai bune și cu folos investiții în Arad în acest an. Ne-am gândit mult și adânc. Iată la ce am ajuns:

  Sondaj: Ce și unde vor fi viitoarele mari investiții arădene?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.