Pola Zilei: Ce să fie în locul Filarmonicii?

  de E. Nola | 10 aprilie 2021, 10:37 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Prins între ciocan și nicovală, adică între cei care sunt în spate și șeful să ierarhic direct, Bibi Marți-Bibarț nu cedează, ținând ca orbul de bâtă de reducerea personalului Filarmonicii arădene. Chiar dacă presiunea publică este în creștere, chiar dacă pe FB apar din ce în ce mai multe imagini cu ”Salvați Filarmonica”.

  Cu alte cuvinte, din câte se pare, nu mai contează ce vor arădenii, important rămâne ce vor mușchii lor, iar de aici decurge necesitatea să gândim mai departe ce va fi cu Filarmonica. În fond clădirea a fost nu demult renovată, iar dacă orchestra simfonică devine una de cameră există posibilitatea valorificării spațiului astfel eliberat, fără să mai vorbim de sala de concerte. În fond o orchestră de cameră nu mai are nevoie de ditamai sală, colhozul cultural arădean având regulile proprii de funcționare, altele decât cele cu care am fost obișnuiți secole la rândul.

  Pornind de aici, propunem câteva soluții – și nu neapărat lipsite de sens – pentru ca Filarmonica arădeană, cu o istorie de 200 de ani să nu rămână fără urme  în memoria arădenilor.

   

  Sondaj: Ce să fie în locul Filarmonicii?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. DAA si multumim celor 2 tineri care ieri vineri 9 aprilie in jurul orelor 17-18 au distribuit dupa spusele unuia dintre ei reclame Kaufland in Calugareni,Bodrog si la noi in Zadareni.Au fost foarte eleganti si amabili,asa ceva nu am vazut inca la Kaufland,sper ca i renumerati cum trebuie,asa 2 oameni NU am vazut de cand e lumea si bn organizati,ceilalti ce au fost-vai si amar!!de mai bn de 2 saptamani.Eu toata familia mea DOAR la Kaufland cumparam si ne convine reclamele astea…Bravoo,baietilor de ieri.Respect.NIciodata nu am vazut asemenea oameni la noi.Respecte!!!Kaufland,AUZI…sau dormi???

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.