Pola Zilei: Ce să facă artiștii arădeni rămași fără muncă?

  de E. Nola | 5 decembrie 2020, 11:24 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  În săptămâna care a trecut, pe lângă campania electorală  care s-a desfășurat netulburată de alte evenimente, aici, în minunatul oraș de pe ambele maluri pustiite ale Mureșului, capul de afiș a fost ținut de protestul artiștilor de la teatru și Filarmonică față de măsura administrației în frunte cu Bibarț Dacă e Marți, cea care le-a indicat fără drept de apel acestor artiști că în aceste condiții ei sunt în plus.

  La scrisorile deschise ale actorilor și muzicienilor administrația răspunde cu aceeași monedă: nu-i bagă în seamă, cu alte cuvinte nu-i doare nici acolo, nici în altă parte, chiar dacă scrisoarea a fost semnată până și de simbolul revoluționar, Victor Rebenciuc.

  Având toate acestea în vedere, nemaivorbind de noul memoriu, cel al sindicatului de la teatru, încercăm aici o soluție, mai precis, mai multe. Oferim administrației variante de folosire, de „punere la treabă” a nesimțiților de actori și muzicieni, nesimțiți înainte de toate fiindcă nu simt pulsul momentului și faptul că dacă e Marți și restul zilelor săptămânii, atunci e Bibarț.

   

  Sondaj: Ce să facă artiștii arădeni rămași fără muncă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta se intampla cand candidatul a ales greșit partidul în care să intre, trebuia un partid cu potențial dictatorial, psd si sateliții săi.
   Pădurarul incult, ales în fruntea urbei n-are nici o treaba cu Liberalismul. Seamana cu povestea unui fost prizoniet de razboi, care, reintors dupa 9 ani de prizonietat a gasit ca primar al satului, unul din Podgoria Aradului, ajunsese cel mai leneș si prost om din sat, fost vacar, un țigan intrat în pcr.

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Zise cei pricepuți ai urbei…..au găsit ce să facă actorii,nu mai bine a ți fi avut voi grija unde puneati stampila?
   Și mai avem și pretenția de “capitala culturala”…cu mici și manele,semințe câini vagabonzi și boschetari…in plin centrul orașului nostru,fost cândva mica Wienă,au dat primăria apartamente in centru tuturor țiganilor in chirie…pe 18lei /luna!!!nenorociților!!mutații în pula mea pe tarafului,sau înapoi în kekeci,moltenia sau Salaj!
   Lipsiți de coaie și coloana vertebrala.

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Bravo Paraschivo!!!!!afara cu țiganii de pe centru,și cu inculții din primărie!
   Mama lor de derbedei,”că un berbec doamna a venit”….cum va permiteți mai spagarilor și nepotismilor din consiliu și primărie să nu dați apartamente de stat,oamenilor normali,și să oferiți pe viață apartamente țiganilor???!!!in.plin centru??
   La cei cu facultate dar fara proprietăți nu le dați,le dați la țigani?sticle incendiare meritați!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.