duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce s-a întâmplat de fapt în biroul de la Inteco Holding?

  de E. Nola | 22 octombrie 2022, 9:24 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  (foto: Royal College of Surgeons)

  Precum ați putut observa zilele trecute, stimații noștri cititori mult mai atenți decât ai lor, Specialul a zgândărit ceva la Inteco Holding care riscă să se transforme în ceva mult mai mare și interesant decât o simplă julitură pe obrazul grupului politico-economic – asta ca să nu îi spunem altfel – care a pus stăpânire pe Arad de o bună vreme.

  Deocamdată nu intrăm în amănunte, ajunge să menționăm doar că, pardon, comportamentul Domnului Palcu se datorează înainte de toate apropierii sale până la contopire cu grupul așa zis liberal care decide de peste 15 ani ce, cum și când să se întâmple în Arad și prin împrejurimi.

  Și apropo de comportamentul șefului de la Inteco Holding, Domnia sa zice că nu l-a atins pe cel care se plânge că a fost luat în șuturi în biroul cu pricina, ceea ce, oricum am privi chestiunea, lasă de înțeles că ceva neobișnuit s-a întâmplat acolo chiar dacă Domnul Palcu s-a abținut fizic. Asta ca să înțeleagă și cei care nu le au cu logica și cu psihologia șefilor din micuța, dar încă îmbelșugata noastră urbe.

  Așadar venim noi și vă scoatem fantezia la înaintare, ce ziceți, ce a fost acolo de fapt? Că filme cu mafioți și proști am văzut și noi destule…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce s-a întâmplat de fapt în biroul de la Inteco Holding?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sper că v-ați lămurit d-le profesor de monumentul de moralitate Seculici care a premiat clubul UTA pt rezultatele financiare deosebite 2 milioane de euro datorii.
   Provoacă greață un asemenea gest ridicol o jignire la adresa inteligenței arădenilor și a tuturor firmelor cinstite cu taxele zi.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.