Pola Zilei: Ce pom să pună Bibi în locul bradului ciupos care l-a ofensat pe Moșu?

  de E. Nola | 12 decembrie 2020, 11:17 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  E vorba de mai mulți Moși aici, nu știm exact care s-a supărat mai tare văzând ce fel de pom i-a fost ridicat în fața Primăriei arădene.

  Între timp, jalnicul exemplar a fost demontat, operațiunea ajungând în presa centrală, atrăgând atenția asupra orașului uitat de pe ambele maluri ale Mureșului. În fond, primarul Bibarț obține astfel ceva nemaivăzut din Decembrie 1989, anul în care Aradul a fost ultima dată în atenția națiunii și chiar a celor de peste graniță.

  În noaptea care a trecut, trecătorii au observat mișcări în jurul platoului din fața primăriei. Ieșiți împreună cu copiii, arădenii fără somn căutau febril un semn de viață, unii, mai optimiști, întrezărind posibilitatea ca pomul prea puțin lăudat să fie înlocuit cu ceva mai ca lumea, în fond, pandemie sau nu, Crăciunul este Crăciun, măcar pom să fie, dacă după 11, după Ararat, trebuie să ne vedem de treabă cu toții.

  În ideea că se lucrează, noi oferim câteva soluții mai năstrușnice pentru a repara greșeala, asigurându-l pe Bibi de toată înțelegerea și compasiunea noastră.

  Sondaj: Ce pom să pună Bibi în locul bradului ciupos care l-a ofensat pe Moșu?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.