Pola Zilei: Ce ne-a învățat, dacă ne-a învățat ceva, pandemia de coronavirus?

  de E. Nola | 2 mai 2020, 11:24 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Chiar dacă se fac eforturi, este evident că pandemia este pe fâsâite, tot mai mulți, indivizi, guverne, organizații, instituții se gândesc să revină la viața de dinainte.

  Chiar dacă nu de tot, dar având în vedere pierderile – PNL a fost virusat, de exemplu, cu peste zece procente -, de bani, de profit, de imagine și altele, din 15 mai lucrurile revin încet-încet la normal, chiar dacă nu la normalul de dinainte.

  Și chiar dacă întrebările se înmulțesc, un lucru este din ce în ce mai clar: se poate trăi chiar bine și fără atâtea mașini, restaurante și mișuneală birocratică, noua tehnologie digitală și online oferind posibilități pe care, amețiti de FB,  You tube si Instagram, nici nu le bănuiam.

  Vă întrebăm de aceea, stimați cititori ai noștri mult mai puțin virusați decât ai lor, ce ar mai fi de reținut din această poveste.

  Sondaj: Ce ne-a învățat, dacă ne-a învățat ceva, pandemia de coronavirus?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Greierele lui Pinocchio

   Pline de talc variantele… Cu scuzele de rigoare, as zice, totusi, ca lipsea chintesenta lor, si anume, ca… e de invatat din experienta asta, dar nu se va invata mai nimic, fiindca ”We don’t need no education… so, hey! Teacher! Leave us kids alone!”

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Am învățat că mediocritatea și indolența duse până la paroxism sunt fix la fel ca înainte. Poate acum sunt mai stringente sau poate acum consecințele lor mai acute. Acestea fiind spuse, firește ca nu vreau să fac nimic. Sunt și eu la fel de mediocru și indolent ca și toată lumea. L-am luat în brațe pe “hai să punem mâna și să faci” și probabil în curând o să îl iau în brațe pe “ultimu’ stinge becu'”

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.