Pola zilei: Ce-i cu avioanele astea deasupra Aradului?

  de Special Arad | 15 septembrie 2018, 1:07 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  În zilele trecute arădeanul liniștit a fost surprins de zgomote intense care veneau deasupra capului său de la tot felul de aparate de zbor care survolau la joasă înălțime cerul încă neprivatizat al orașului. Printre ele, inclusiv Antonovul biplan, un vestigiu al vremurilor trecute, cel care, în mod evident, împrăștia ceva. Dar pe lângă matusalemicul biplan, arădeanul atent, priceput și nițel neliniștit, a putut observa și MIG-uri mai tinerele și elicoptere Puma nu chiar atât de trecute.

  Desigur, până la urmă s-a găsit o explicație, destul de nesatisfăcătoare, e destul de subțire argumentul cu aniversarea a 74 de ani de lupte la Păuliș. Ce va fi atunci la cea de a 75-a aniversare? Atac nuclear?

  Nemulțumiți de aceste explicații, cunoscând și naturelul diversionist al politicii și al milităriei, noi vă oferim câteva explicații alternative, mult mai posibile…

  Sondaj: Ce-i cu avioanele astea deasupra Aradului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.