luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce este omicronu’ și cum ne putem apăra de el?

  de E. Nola | 4 decembrie 2021, 11:34 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Suntem siguri că până acum tot satul a aflat, indiferent dacă e ori nu este vaccinat, că a apărut o nouă mutație a virusului încoronat. Se pare că vine din Africa de Sud – chiar dacă puțini știu, în afară de diamante si apartheid, de acolo ne-au venit și lagărele de concentrare – și nu e de joacă cu el.

  Prea multe încă nu știm, simptomele sunt identice – muci, tuse, gât înfundat, febră, eventual diaree – cert este că a apărut și la noi, grație unei echipe de rugby care s-a întors de acolo. Da, uitasem, Africa de Sud este o mare putere în rugby, ceea ce, precum se vede, nu i-a scăpat de virus. Oricum ar fi, indiferent cine ce zice, trebuie să ne pregătim, iar pentru asta, indiferent dacă suntem sau nu antivaxeri, trebuie să luăm anumite măsuri, asta ca să ne exprimăm în limbajul atât de plăcut politicienilor din toate timpurile.

  Noi – atâta ne-a dus capul – venim cu următoarele: 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce este omicronu' și cum ne putem apăra de el?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.