Pola Zilei: Ce credeți, care este cea mai coruptă instituție din România?

  de E. Nola | 30 martie 2019, 4:18 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Acum, când fosta șefă a DNA-ului nu are voie să vorbească cu presa, nici să părăsească țara, ne-a trecut prin minte să vă întrebăm care este instituția cea mai coruptă din țară.

  Desigur, nu avem cum să le înșirăm aici pe toate, vă propunem atenției doar câteva, esențiale din punctul de vedere al statului de drept, în frunte cu cele care fac legile și cele care sunt chemate să le păzească, respectiv să acționeze în spiritul lor. Pe lângă acestea, am mai supus atenției dumneavostră încă câteva care, prin impactul lor asupra societății, pot spori impresia de corupție, s-o recicleze, respectiv s-o „școlarizeze”.

  Menționăm că nu avem în vedere partidele, nu vizăm orientări și apartenențe, ci instituții, așa cum v-am precizat, indiferent de apartenența politică a celor care lucrează pentru aceste instituții.

  Sondaj: Ce credeți, care este cea mai coruptă instituție din România?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.