joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce caută mereu Bibi la Buda?

  de E. Nola | 15 ianuarie 2022, 10:13 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Nu e o poantă, nu facem glume proaste, pentru cei care eventual nu știu, Budapesta e formată din două orașe care s-au unit pe la sfârșitul secolului al XIX-lea, Buda și Pesta. Mai nou în Buda, pe lângă tot felul de atracții turistice, s-a mutat și prim-ministrul Ungariei, vorbim de Viktor Orbán.
  Sunt pe acolo și alte instituții guvernamentale, deci este evident că Bibi nu a fost în turism acolo în primele zile ale noului an, așa cum am văzut chiar din postarea pe FB a primarului arădean.
  Și unde s-a întâlnit cu vechiul său prieten, Zsolt Semjén, adjunctul lui Viktor Orbán, lider al partidului social-democrat înghițit fără să-l mestece de către Fidesz. Pe deasupra de o vreme vânătorul număru’ unu al Ungariei și responsabil de tot felul de chestii ciudate și neelucidate.
  După cum v-am dat de știre la momentul respectiv, Bibi al nostru a fost și la expoziția internațională de vânătoare de la Budapesta, primind de la susnumitul Semjén o medalie aniversară.
  Acum, având în vedere că Teatrul Vechi a fost vândut unei fundații maghiare apropiate guvernului și hotelul Ardealul este tot așa pe cumpărare, noi credem că Bibi nu se duce la Buda mai mereu doar să discute cu Semjén despre urși și fazani.
  Dar, cine știe?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce caută mereu Bibi la Buda?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.