Pola Zilei: Ce ar putea achiziționa la preț redus Falcă și Fifor de Black Friday?

  de E. Nola | 18 noiembrie 2017, 11:46 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor | Undeva

  1

  Având în vedere nebunia care începe chiar în aceste zile, ne-am gândit să sondăm nițel subconștientul marilor lideri locali și naționali (tot în subconstientul lor!).
  I-am pus chiar împreună, observând legăturile multiple dintre ei, inclusiv faptul că deși ambii sunt olteni fiecare încearca în fel și chip să ascundă originea geografică a carierei lor fulminante.
  Chiar ne mirăm, în fond oltenii sunt oameni faini, l-au dat nației pe Nea Mărin, sunt descurcăreți și deștepti, ce dacă unii dintre ei mai sar calul în dorința de a face cu orice preț carieră, de a ajunge șef nu contează unde și cum, important e să fie mulți si proști.
  Așadar, cei doi olteni ai noștri, șefi și descurcăreți, s-au dus și ei, ca tot omul, că de aia sunt descurcăreți, să se folosească de marile reduceri de preț de Black Friday.
  Numai că ei cumpără de obicei la preț redus oameni si oportunități, nu televizoare cât ușa sau frigidere cât tavanul.
  Sunt deștepți, ce mai, dacă le ai pe astea, tot restul e pe gratis aproape…
  Deci, ia să vedem:

  Sondaj: Ce ar putea achiziționa la preț redus Falcă si Fifor de Black Friday?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am admirat mult tactul american si modul in care I-au salvat de ridicol atunci cand i-au invitat in America la negocieri pentru achizitionarea Patriot. Au reusit astfel sa ii rapeasca camerelor din Romania, care nu au mai putut sa ne arate lipsa totala de professionalism de care dispun.
   Din Oltenia la Nobelisti Americani! E ceva cam consistent si careia ii faci fata daca sti, daca nu … frizezi ridicolul! Stai cu spatele, te scarpini la nas sau in cap, porti costumele securesti, usor reciclate, nu stii nimic de etica din afaceri sau de limbajul corpului, de tot ceea ce presupune o discutie de afaceri profesionista!
   Dar pentru inteligenta le adduce acestora in mare discomfort, promoveaza prostia in care se simt extrem de confortabil!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.