Pola Zilei: Ce animale ați mai vedea cu plăcere prin zonele centrale ale orașului?

  de Special Arad | 8 iulie 2018, 11:38 AM | Pola Zilei | Topic special

  4

  Acum, în prag de vacanță și plină desfășurare a Campionatului Mondial de fotbal, nu este de mirare că evenimentul săptămânii trecute de la Arad a fost plimbarea mândră și plină de distincție a unei văcuțe tărcate prin câteva puncte strategice ale Aradului.

  A fost o plăcere s-o vezi respectând, cum nu fac alții, marcajele și semnele de circulație, atenția cu care s-a înscris în sensul giratoriu de lângă Cetate, grija pe care o avea fața de bicicliști, în sinteză comportamentul ei civilizat, adevărat exemplu pentru unii arădeni certați cu bunele maniere.

  Se știe de mult că la marginea cartierului Alfa, văcuțele și porcușorii trăiesc în liniște și pace din cele mai vechi timpuri, a sosit așadar vremea ca arădenii, mari iubitori de animale civilizate, să opteze și pentru alte animale în afară de câini, pisici, vaci și porci, în fond, exemplul lor ar putea pune pe gândit pe mulți alții care se cred mult mai deștepti ca ei și ca noi la un loc.

  Sondaj: Ce animale ați mai vedea cu plăcere prin zonele centrale ale orașului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca mai punem la socoteala ratustele care se plimbau pe langa tribunat si primarul &ccomp., avem deja o gradina zoologica in aer liber. Animalele bipede sunt cele mai periculoase si ar trebui inchise intr-un tarc bine pazit, in regim de urgenta.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.