joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Care sunt marile nerealizări ale administrației arădene din ultimii 20 de ani?

  de E. Nola | 1 mai 2021, 10:49 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Întrebarea vine de la sine în urma vizionării filmului făcut la Arad de un post TV central la rugămintea, desigur, a vârfurilor, de fapt a vârfului administrației care ne duce dintr-o victorie la alta până la înfrângerea finală.

  Ne-am ocupat joi de acest film de promovare a Aradului – de fapt de promovare a persoanelor amintite acolo -, rămâne acum să vă punem întrebarea finală: care sunt acele realizări care trebuiau să se facă, dar nu s-au făcut și n-o să se facă până vor fi ăștia prin birourile din cele două clădiri unde își dau importanță zilnic. Vorbim de clădirea primăriei si a consiliului județean din Pădurice, desigur, că cel mai mare și tare ar trebui să fie mai mult la Bruxelles sau Bruscles, ori Brucselles, depinde de momentul pronunției.

  Faptul că au pus asfalt sau au schimbat șine de tramvai sau că au renovat niște clădiri, ne pare rău, nu sunt realizări, astea sunt treburi curente cu care o administrație de oraș are treabă de când îi lumea.

  Deci, ce ar fi trebuit să facă și nu au făcut, asta-i întrebarea!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Care sunt marile nerealizări ale administrației arădene din ultimii 20 de ani?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.