Pola Zilei: Care este sloganul electoral care vă exprimă cel mai bine?

  de E. Nola | 15 august 2020, 10:58 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  7

  Orașul e împânzit de afișe, care pe care, reprezentându-i în diferite ipostaze aranjate de dinainte pe cei care vor votul arădenilor la 27 Septembrie.

  Numa zâmbete și voie bună în aceste poze, numai promisiuni și vorbe frumoase în sloganele care scot în evidență ceea ce nici măcar cele mai reușite poze nu pot exprima: ei, toți sau luați fiecare în parte, vor binele nostru și numai binele nostru și al orașului, așa să-i ajute Dumnezeu, amin.

  Sunt atât de hotărâți încât până și cuvintele li se întorloacă în gură, ajungând cu toții la două-trei pe care le mestecă cu nesaț, sperând ca bizonul majoritar să nu observe că se încearcă imposibilul: semănarea minciunii și culegerea adevărului.

  Iată deci gândurile și lozincile cu care vă cheamă la vot încă nealeșii noștri.

  La care palpitați?

   

  Sondaj: Care este sloganul electoral care vă exprimă cel mai bine?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnule jurnalist E. Nola (sper ca este numele dumneavoastra si nu un pseudonim ales din cultura americana … Enola Gay avionul care a aruncat bomba atomica?) va recomand sa stati de vorba cu Cristian Galea candidat la Primaria Arad pentru a va putea exprima in cunostinta de cauza. Va recunosc dreptul de a nu mai crede in nimeni din cauza a 30 de ani de promisiuni mincinoase, politici paguboase si furturi din bugetul statului, adica din buzunarul nostru comun ce ar trebui folosit pentru imbunatatirea vietii tuturor si nu pentru imbogatirea personala a catorva parveniti, dar cred ca dupa ce veti sta de vorba cu Cristi ati putea sa va schimbati parerea. Cred ca ati putea face acest lucru cu toti candidatii si sa prezentati pe toti cu raspunsurile lor intr-un interviu paralel facut cu toti pentru a arata diferentele dintre ei.

   --4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.