Pola Zilei: Care este după DVS cea mai tare realizare a Consiliului Județean Arad în cei 30 de ani de existență?

  de E. Nola | 14 May 2022, 11:21 AM | Pola Zilei

  2

  Chiar dacă acum cinci ani au sărbătorit 25 de ani, un sfert de veac cum ar veni, nici peste cei treizeci de ani de existență nu aveau cum să treacă cei aflați în subordinea lui Iustin Cionca, pardon, Gheorghe Falcă.

  De altfel, observăm cu mirare că corpul conducător al județului stă mult mai bine la imagine precum cel al orașului. Ajunge să ne gândim la prezentarea de haine de epocă – mă rog, vorba vine – de la începutul săptămânii, târgul produselor arădene și altele mai recente, ca să realizăm că fostul nostru coleg Andrei Ando nu stă degeaba pe acolo și face perfect ceea ce nu i-a ieșit în presă: propagandă.

  Altfel n-avem ce spune, chiar dacă zilele Domnului Cionca sunt numărate ca președinte – știm și urmașul, dar vă lăsăm să fierbeți în suc propriu –, Domnia Sa a făcut tot ce a depins de capacitățile sale să realizeze polul liberal la nivel de județ, să urmeze cu sfințenie directivele șefului de partid.

  Așa că asta este, avem în loc de Comitetul Județean de Partid de pe vremuri unul botezat Consiliul Județean. Ar putea fi tot de partid dacă realizăm că la județ, de când sunt tot același partid care poartă eșarfa tricoloră, recte PD, PDL, iar mai nou PNL. Am început cu Dan Ivan, am continuat cu Domnul Parpală, ca de atunci cu Seculici, Matula, Ioțcu și Cionca să mergem înainte dintr-o victorie în alta.

  Așadar, întrebarea din titlu vine de la sine:

  Sondaj: Care este după dvs cea mai tare realizare a Consiliului Județean Arad în cei 30 de ani de existență?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.