Pola Zilei: Care este de fapt diferența esențială dintre Arad și Bruxelles?

  de E. Nola | 17 mai 2019, 11:49 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: flypaper.soundfly.com / Gregory Autiquet)

  Alegerile pentru Parlamentul European sunt deja în hol, au trecut cam toți cei interesați și pe la Arad, minus al nostru lider care mai nou nu-și găsește nicicum cuvintele sau dacă le găsește nu sunt acelea pe care le-a căutat.

  El, preocupat mai nou doar de tehnicile de legare ale cravatei la Paris, Bruxelles, Strasbourg și Luxembourg, nu mai rabdă provincialismul acesta de Arad, stă mai mult prin alte orașe, la Timișoara, la Iași și nu de puține ori chiar la București, cu alte cuvinte observăm o agitație din ce în ce mai intensă odată cu apropierea alegerilor pentru orașul în care poți câștiga pe lună cel puțin zece mii de euro.

  Ne-am gândit de aceea să vedem care sunt avantajele și dezavantajele mutării de la Arad la Bruxelles, un fel de ghid în același timp pentru viitorii europarlamentari neaoși și nu în ultimul rând pentru al nostru Lider Maximo.

  Sondaj: Care este de fapt diferența esențială dintre Arad și Bruxelles?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.