miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Care ar fi prima măsură pe care ați lua-o dacă ați fi primarul Aradului?

  de E. Nola | 29 aprilie 2023, 9:40 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  9

  Venim cu această întrebare după succesul celei din săptămâna trecută.
  Interesul manifestat de cititorii noștri ne încurajează, ne confirmă că nu este totul pierdut, arădeanul gândește, simte și face planuri, chiar dacă cei foarte activi în toate astea nu mai sunt în prima linie, iar unii, mai ales cei tineri, au cam părăsit orașul.
  Așteptând un semn că lucrurile sunt în schimbare. În bine, desigur. Știu asta de la mai mulți tineri care trăiesc și lucrează departe de Arad, unii chiar foarte departe, dar cei mai mulți mi-au confirmat bănuiala: doar atât așteaptă, un semn de schimbare în bine, ca să se întoarcă și să pună osul la readucerea orașului acolo unde îi este locul. Cel puțin în speranțele noastre.
  Având toate acestea în față, ținând cont și de 1 Mai, de lejeritatea cu care se vor umple aceste două-trei zile, punem și noi o întrebare care o continuă pe cea de săptămâna trecută, una mai șugubeață, dar atâta bai să fie, noi sperăm că nici umorul tradițional al arădeanului nu este pierdut cu totul.
  Deci, imaginați-vă că pentru o zi ați fi primarul orașului. Fără antecedente și fără consecințe. N-ați avea prea mult timp de gândit, aveți doar o zi în care să luați decizia care după Dumneavoastră ar folosi acum cel mai mult orașului.
  Care ar fi aceea?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Care ar fi prima măsură pe care ați lua-o dacă ați fi primarul Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din pacate ati separat intrebari esentialae pentru aradeni, motiv pentru care nu veti avea un raspuns corect la sondajul dumneavoastra. Intrebare corecta :
   Intrebarea mea :ati fi de acord cu „o analiză financiară serioasă la nivelul tuturor instituțiilor publice importante pentru oraș. Cu consecințele de rigoare, dacă este cazul. Normal, aș începe chiar cu Primăria urmata de o reducere drastică a personalului din administrație, Aș introduce un sistem de vot electronic pentru populația orașului. Să voteze toate proiectele de importanță. Aș interzice oferirea proiectelor controlate de Primărie firmelor cu care s-a lucrat până acum. În frunte cu Tehnodomus.
   Aceasta este o in trebare care cuprinde, cred , doleantele aradenilor, aceste intrebari luate separat si rezolvate separat nu vor rezolva problemele aradenilor

   +12 voturi
   +1
   -1
  2. Ca tot începe vara; Aradul este singurul oraș important din regiune care nu are încă un Aquapark. Peste tot în jurul nostru sunt aquaparkuri: Oradea, Deva, mai nou Timișoara; asta ca să nu mai vorbim de aquaparkurile din Ungaria, toate situate la circa 70 km distanță de Arad, chiar dacă pe direcții diferite; Mako, Oroshaza, Gyula

   +5 voturi
   +1
   -1
  3. Prima măsură!?
   Pai m-aș uita câți angajați a avut primăria Arad in ’89, apoi ar zbura afara toti bugetoparazitii până ar rămâne jumatate, ca număr, din cei care erau in ’89, iar suplinirea as face-o prin digitalizare.
   Ca primar, as incerca sa folosesc mijloacele de mers in comun, si asta in doua scopuri, de avedea cat de eficient si predictibil este transportul.public dar si pt. a interactiona direct cu cetățenii pe care (ar trebui să) îi reprezint( ci nu din spirit iecologic, noua religie a proștilor).

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.