joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Care ar fi prima măsură pe care ați lua-o dacă ați ajunge președinte în loc de Viorica sau Klaus?

  de E. Nola | 15 noiembrie 2019, 5:41 PM | Pola Zilei

  1

  Observând tumultul din ultimele zile, înverșunarea cu care se combate democratic dezbaterea, ne-a trecut prin cap, oare ce am face noi dacă, plictisit de aceasta harababură, poporul ar hotărî ca președintele se va alege ca la loto, prin tragere la sorți, și pleașca ar cădea pe unul dintre noi.

  Unul oarecare, ca mine, ca dumneavoastră, fără pensie specială și trei conturi în euro și dolari, nemaivorbind de cele dosite prin țări care trăiesc din ascunderea banilor iliciți de ochii lumii și a organelor de resort.

  Fără SUV și teve extraplat cât peretele într-una dintre vilele dosite la marginea orașului sau în munți, fără locuri rezervate la concertele lui Ștefan Bănică junior și fără… grija zilei de mâine, nu de alta, dar, cum zicea sărmanul Creangă, așa de nenorociți cum am fost azi și ieri și toată viața vom putea fi și mâine.

  Ei, nu zicea el chiar așa, dar pe aproape, asta este, în această situație de ce să nu ne treacă prin cerebel așa un gând hoinar: ce ar fi dacă?

  Ia vedeți!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Care ar fi prima măsură pe care ați lua-o dacă ați ajunge președinte în loc de Viorica sau Klaus?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.