Pola Zilei: Care ar fi politicianul arădean pe care nu l-ați vota sub nicio formă?

  de E. Nola | 22 februarie 2019, 12:20 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  A început campania.

  Elect orală, desigur, și care nu se va mai termina decât la Crăciunul de la anul și la mulți ani.

  PNL-ul lui Ghiță Falcă a anunțat, aproape în paralel cu USR-ul lui Botoș, declanșarea campaniei de strângere de semnături pentru listele de la europarlamentarele din mai, chiar dacă, cel putin la PNL, aceste liste nici nu sunt gata, poziția primarului nost’ fiind în continuare în pioneze.

  Din câte am înțeles, bomba ar fi Rareș Bogdan pe primul loc al listei, informație care ne aduce aminte că soarele răsare în continuare la București, nu de puține ori reușind răsărituri crepusculare.

  Dar asta pe noi ne interesează mai puțin aici, în orașul langoșului cu smântână, brânză și mărar, în consecință facem abstracție acum de Ludovic și Rareș, întrebându-vă care ar fi politicienii din Arad care v-ar determina să nu semnați sub nicio formă lista pe care se află și ei.

  Nu de alta, dar e mult mai ușor să spui ce nu vrei, decât să afirmi că vrei și altceva în afara vieții veșnice și a fericirii desăvârșite.

  Sondaj: Care ar fi politicianul arădean pe care nu l-ați vota sub nicio formă?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.