Pola Zilei: Care a fost cel mai mare eșec arădean al anului trecut?

  de E. Nola | 7 January 2023, 8:56 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Bineînțeles, nu le putem enumera pe toate, până și alegerea celor șapte răspunsuri obișnuite la această rubrică este oarecum arbitrară și reflectă modul de vedere al autorului.

  Ne referim totuși la acele nerealizări, eșecuri din viața comunității, a arădenilor și care sunt în sarcina administrației sau a instituțiilor care se ocupă de această conviețuire. Cu alte cuvinte nu ne gândim la eșecuri personale sau alte nerealizări de fel și chip care pot surveni în viața fiecărei comunități, datorate înainte de toate neprevăzutului sau unor evoluții care nu pot fi prevenite sau schimbate la acest nivel.

  Am ținut cont, firesc, de specificul arădean, de evoluția în jos îndelungată, dar am ținut cont și de tendințele generale care influențează peste voința și putința celor puțini și fără puterea necesară de intervenție.

  Cu toate acestea, suntem conștienți de limitele unei astfel de întrebări, rugându-vă, pe ai noștri mult mai atenți decât ai lor, să completați variantele de răspuns, de la sine putere cu ce vă vine în minte, în comentarii.

  Ia să le vedem:

   

  Sondaj: Care a fost cel mai mare eșec arădean al anului trecut?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.