sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Când se va termina renovarea teatrului?

  de E. Nola | 8 august 2020, 9:53 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Zilele trecute am aflat știri de-a dreptul înălțătoare.

  Amenajarea noului spațiu al „pieței mari” este în linie dreaptă chiar dacă termenul de finalizare este decembrie anul viitor. În comparație, având același termen, lucrările de la impunătoarea clădire a teatrului nici nu au început, au apărut doar niște schele și muncitori care nu știu pentru ce sunt schelele. Ar fi și explicații: la piață lucrează o firmă, la teatru alta, și nu oricare, ci Tehnodomus, cea care lucrează și la podul spre ștrand, mai precis la intrarea podului, având în vedere că pe pod nu se mai trece de ceva vreme.

  Cunoscând relația de iubire ce pare eternă dintre Tehnodomus și administrația arădeană, ne-a trecut prin minte că lucrările întârzie doar din rațiuni simbolice, mai mult ca arădeanul să vadă că se lucrează – așa cum se întâmplă și pe străzile orașului – chiar dacă ce se face astăzi se huluie mâine.

  Oricum, este un prilej fain pentru noi să demarăm un nou episod din jocul arădenesc de societate: Tehnodomus și Meșterul Manole.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Când se va termina renovarea teatrului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.