Pola Zilei: Bibi o va anunța când va fi sută la sută! Ce?

  de E. Nola | 4 June 2022, 11:25 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Orice, am putea începe în trombă.
  Cert este că în timp ce grupa mare a lui Gheorghe Falcă face și drege, Bibi află în ultima clipă ce se întâmplă. Așa a fost cu finanțarea teatrului, așa este cu stadionul UTA și în general așa este cu tot ce ține de el ca primar. Acolo unde acționează Consiliul Județean, recte grupa patronată de Iustin Cionca, treaba mere de n-ai treabă. La Muzeu, de exemplu, asta ca să nu mai vorbim de eternul drum expres Arad-Oradea care se va lega la autostradă. De parcă până acum nu era. Era, dar nu era drum expres. Dacă suntem atenți, PNL-ul arădean se întrunește sau la Organizația Femeilor (Doamna Pistru) sau la Consiliul Județean, acolo unde vin toți oamenii președintelui întors de la Brucsles în drum spre Potgoria Aradului. Nu vă mirați, noi știm cum se spune, dar Domnul președinte scrie altfel.
  Așa că Bibi, între un marți la teve și un rond de seară încearcă să se descurce, să se facă și el că lucrează chiar dacă obiectul muncii e la alții. Așa încât el nu spune nimic până nu e sută la sută.
  Hai să vedem ce ne-ar interesa mai mult.

  Sondaj: Bibi o va anunța când va fi sută la sută! Ce?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Greierele lui Pinnochio

   Of, of… Iar ati primit ordin sa denaturati lucrurile si sa va faceti ca nu observati ca in realitate aia de la CJ si partid se tot suprapun peste ceea ce face primaria (nu primarul, ci municipalitatea!). Exemplul notabil de ora recenta e cum a iesit Bilcea prin ziare ca sa se laude ca el a aranjat cu Burleanu sa se desfasoare Supercupa la Arad. Si ce discutii si negocieri a purtat el cu Federatia si cu Burleanu, cand numai necunoscatorii stiu care sunt relatiile lui Bilcea cu Burleanu si care sunt ale lui Bibart. Si l-au bagat la inaintare si pe Cadar cu AJF-ul, ca sa prinda oleaca de prezenta scenica si Cadar de la CJ. La fel cum s-au dus Bilcea cu Faur sa se laude cum fac ei (ei!!) parcul din Micalaca 300, cum se lauda Bilcea cati bani a adus el Aradului, cum o sa schimbe el gazonul pe Neuman etc. Cum organizeaza astia doi in conferinte de presa PNL cu tot ce se face si se va face. Ca la cum arata lucrarile facute de Cionca et co. prin judet nici nu mai ai ce comenta. E suficient sa circuli pe acolo. Atata doar ca se fac, fiindca doar unde se fac lucrari exista si parandarat :)
   Va faceti ca nu vedeti si nu stiti (dar nu va cred, caci va consider, totusi, un om inteligent) ce lupta surda duce gasca lui Cionca, Bilcea, Pistru, Faur etc sa-si asume tot ce misca in municipiu. Pentru orice om cu macar un neuron functional se vede de la o posta ca gasca Cionca et co. a inceput deja campania electorala, asistati din umbra de agramatul (inca) lider de partid (retineti acel ”inca” si ganditi-va ce inseamna asta! Prietenii stiu de ce!). Ca Bibart mai e acceptat doar de forma ca membru PNL, asta se stie inca dupa alegerile trecute, si tot ce a urmat dupa aceea a fost doar un sir de meciuri purtate fie pe teren, fie (mai ales) in presa obedienta si controlata aproape in totalitate de… poTgoreanul, care, să nu ne facem ca nu stim, controleaza in mare masura si unele filiale locale ale unor partide. Serios, studiez de cativa ani buni scena politica aradeana (si nu numai!), am avantajul independentei politice absolute, beneficiez de surse serioase si cat se poate de echilibrate, asa ca… meditati la ce va scriu. Pentru dumneavoastra, caci nu va cred atat de curajos ca sa deveniti ziarist dizident incat sa luati spre analiza si eventuale ”realizari” personale ale unora precum Bilcea, Pistru etc…
   Va doresc un sfarsit de saptamana linistit!

   +2 voturi
   +1
   -1
   • Deja eram îngrijorat că nu reacționați.
    Stați liniștit, luni vin cu amănunte…de altfel nu înțeleg ce vă doare, cam zicem același lucru.
    Dar, totuși, înțeleg – chiar dacă nu sunt atât de inteligent cum presupuneți -, dincolo că îl faultează ”gașca” DVS îl credeți capabil. Eu nu!
    Dar asta nu înseamnă că țin cu gașca, iar treaba cu ”ordinul” vă înnegrește rău de tot. Când nu mai aveți argumente, calomniați…
    Nasol…

    0 voturi
    +1
    -1
    • Greierele lui Pinnochio

     Unu: nu era cazul sa va ingrijorati, reactionez si eu cand pot si am timp. Nu stau tot timpul cu ochii pe ce scrieti. Doar faptul ca articolul mi-a aparut in fluxul de pe facebook m-a determinat sa reactionez.
     Doi: nu mi s-a părut ca zicem acelasi lucru, dar astept amanuntele. Curios.
     Trei: evident, fiecare alegem ce sa credem.
     Patru: Si-asa sunt uneori negru, ce mai conteaza? Sa vedeti cum sunt in cerul gurii! :)
     Cinci: nu văd la ce sa fi avut nevoie de argumente și n-am calomniat, am presupus. Era mai mult o intrebare pe care mi-o puneam
     Șase: intr-adevar, e nasol ;)

     +1 voturi
     +1
     -1
     • „Of, of… Iar ati primit ordin sa denaturati lucrurile si sa va faceti ca nu observati ca in realitate aia de la CJ si partid se tot suprapun peste ceea ce face primaria (nu primarul, ci municipalitatea!”
      E afirmație, nu întrebare. dar dacă ziceți că ați întrebat așa printre rânduri; poftim, vă răspund: nu, nu am primit ordin, nu primesc ordine, iar asta se știe unde trebuie, așa că nici nu se încearcă măcar.

      0 voturi
      +1
      -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.