duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Arădenii ce zic, Orban ori Cîțu? Și de ce, dacă?

  de E. Nola | 28 august 2021, 12:16 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Numa mâine nu-i poimâine, încă două-trei zile și ajungem în septembrie.
  Se termină cu pozele din vacanță, se termină cu ținutele estivale și cu zâmbetele să moară de ciudă vecinu și alegătorii.
  Vine toamna, mai mult sau mai puțin îmbelșugată, asta depinzând și de cât de aproape ești de oamenii de care depinde asta, așa că întrebarea de astăzi vine tocmai la fix.
  Chiar dacă pe arădean îl doare pe undeva și poate nici acolo pe cine aleg liberalii președinte al partidului, noi ne facem datoria și întrebăm, în fond aici e o nebuloasă până și în vârfurile bine îmbrăcate ale partidului din Arad. Acuma nu că ar fi o întrebare cu cine va vota Falcă sau Bibi. Normal, cu cel pe care îl consideră câștigător, că doară n-o să fie proști să parieze pe calul șchiop.
  Așa că noi ne luăm în serios și vă întrebăm pe Dumneavoastră, stimați arădeni, indiferent de orientarea de partid, dar mult mai inteligenți decât ăialalți, cu cine țineți în meciul acesta jucat la ofsaid?
  Asta este, alte opțiuni nu sunt, ia să vedem…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Arădenii ce zic, Orban ori Cîțu? Și de ce, dacă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.