vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Acum, la sfârșit de vacanță, ce mai așteptați în anul care a mai rămas?

  de E. Nola | 20 august 2022, 1:37 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  M-am gândit mult, ce să fie, ce să fie și am ajuns la concluzia că nimic nu mai atinge nervul cititorului arădean în afară de accidente catastrofice și alte asemenea.

  Desigur, e pe undeva de înțeles, vara e ca în iad și încă nu s-a terminat, râurile seacă, încălzirea globală începe să își arate colții, fiecare dintre noi încearcă să se simtă bine cât mai poate. Și tocmai de aceea, gândindu-mă la pericolele care ne pândesc la tot pasul, am zis să sondez subconștientul arădeanului aflat cu vacanța pe terminate.

  De ce se teme, ce ar dori, cum își vede viitorul, ce ar fi acel ceva care l-ar liniști în lunile care au mai rămas până la Crăciun și Revelion?

  Că Zilele Aradului se termină și ele, concertele de pe stadionul UTA țin doar trei zile după care revine echipa să ne încânte în ritm de samba și tangouri celebre – dacă e să vorbim de noua vedetă argentiniană a Doamnei noastre – ș-apoi cine știe, ce mai rămâne din elanul cu care am pornit.

  Așa că ia să vedem, ce ar fi acele câteva lucruri care, dacă s-ar realiza până la sfârșitul anului, ați zice, asta da, de acum poate să vină și sfârșitul lumii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Acum, la sfârșit de vacanță, ce mai așteptați în anul care a mai rămas?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.