miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pola de Crăciun: De ce nu a fost Călin Bibarț la conferința de sfârșit de an a PNL-ului din Arad?

  de E. Nola | 25 decembrie 2021, 8:44 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Asta e, conferința cu pricina a avut loc în 21, Marți, ceea ce explică câte ceva.
  Dar nu tot, în fond, cel puțin după câte știm, Călin Bibarț reprezintă încă PNL-ul la primăria Aradului. Surpriza noastră a fost cu atât mai mare cu cât, în afară de el, au fost toți cei care reprezintă ceva, undeva, recte filiala lui Gheorghe Falcă. A fost Geanina Pistru, Cionca și Faur, asta ca să nu mai spunem de vicepreședinții lui Cionca, ne scapă acum numele.
  Unul e, poate actorul acela care încearcă să calce pe urmele lui Valentin Voicilă, pe ușa din dos, din păcate. Au fost și deputații, Sergiu Bîlcea primind chiar cuvântul imediat după președinte și ieurodeputat, cel care a vorbit cam jumătate din timp, adică în jur de 25 de minute.
  De altfel europarlamentarul – ce bine sună euro plus parlamentar – la început a vorbit de revoluție, scoțând în evidență rolul său de la Timișoara, în încheiere de Crăciun, subliniind și aici contribuția sa de la Bruxelles în împiedicarea renunțării la urarea „Crăciun Fericit!”
  Toate bune și frumoase, dar unde a fost Bibi?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce nu a fost Călin Bibarț la conferința de sfârșit de an a PNL-ului din Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.