marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  POLA DE ANUL NOU: Pe cine l-ați vedea cu plăcere primar la anu’?

  de E. Nola | 30 decembrie 2023, 12:07 PM | Pola Zilei | Topic special

  36

  Nu de alta, dar mâine e Revelion, chef și voie bună, vreme de bancuri, ca să nu spunem de beție, așa că ne-am permis una care, prin aberație, le sintetizează pe toate cele anterioare. De întrebări zicem, că, vorba aia, răspunsurile unei întrebări bine puse sunt deja ca și stabilite.

  Așa că nu ne-o luați în nume de rău, mai bine deschideți încă o sticlă și puneți X-ul acolo unde vă convine dacă nu vă deranjează prea mult.

  Desigur, ca și în alte dăți, ba mai mult acum, în fond, noaptea de Revelion este și aceea a măștilor și a deghizărilor, în comentarii puteți veni și cu alte propuneri, chiar mai aberante decât ale noastre, la urma urmei după câteva pahare sunt prea puține lucruri care mai contează cu adevărat.

  Altfel spus, nu-i vreme de gândire acum, vom avea un an întreg după ce ne trezim, ș-apoi cine știe, căile Domnului sunt necunoscute, nu se poate exclude nici măcar să fie bine.

  Un singur lucru să nu uitați: aveți mare băgare de seamă la ce vă doriți în noul an, nu de alta, dar nu se poate exclude că se va realiza…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Pe cine l-ați vedea cu plăcere primar la anu'?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Parul alb nu te scutește de mâncat rahat autoras de prostioare, nu? La PSD e rău rahatul prima oara, apoi începe sa ne placa, nu? La USR vine contractul de campanie și nu poți sa bagi nasoale, nu? Deci a rămas PNLul lui Falcone, noi ne-am prins, acum prostalai o sa creadă ca e gluma ce ai scos din neuronul care a fost oxigenat după ce a caut o picătură de sânge pe el :))))

   P.S. Acum sunt convins ca nu vede lumina comentul asta ca doar cenzura e la ea acasă la specialitatea casei :))))) dar l am scris ptr Enola pacii

   --50 voturi
   +1
   -1
  2. Trebuie un om care să reformeze primăria cap coadă și societățile din subordine să le decupleze de la caracatița falkonista.
   Cangrena se vindecă prin amputare așa că exclus sa votez unul din coaliția PNL-PSD.
   Voi vota cu medicul Wiener arădean micălăcean get beget un om integru, empatic care a refuzat postul de viceprimar oferit de Falcă .
   Asta e tactica lui Falcă cumpără cu funcții publice pe oricine îl contestă, PSD-ul local este în cârdășie cu el de 20 de ani.
   Ca orașul să renască trebuie însănătoșit
   întâi de asta voi vota cu medicul Wiener.

   +85 voturi
   +1
   -1
  3. Citind primul comentariu încep să mă îngrijorez…
   Dar rău de tot…!
   .
   Ăsta e unul din oamenii PNL-ului local ???
   Oameni, ca individul ăsta, care se consideră împreună cu întreaga lui gașcă, niște demni discipoli ai Maicii Tereza, ei fiind oamenii care „și-au dat și cămașa de pe ei” pt arădeni, indivizi care lucrează pro-bono, până la ultima suflare, pt binele și interesul Aradului și arădenilor, deci INDIVIZI DIN ĂȘTIA care-și „sărută” și propria imagine din oglindă, de MÂNDRI CE SUNT DE EI ÎNȘIȘI și „mărețele lor realizări” , ne-au condus Aradul de peste 20 de ani ȘI ÎNCĂ MAI EXISTĂM ca oraș și județ …. ????
   Uauuuu…
   E adevărat că, pe zi ce trece, Aradul ca oraș și județ a devenit O UMBRĂ, care, încetul-cu-încetul SE ESTOMPEAZĂ, dispărând de pe hărți, din buletinele meteo și de știri , din Istoria pseudo-Revoluției , din zona de interes a investorilor și INVESTIȚIILOR GUVERNAMENTALE, practic din orice, dar ce contează asta pt. unii …?😡
   .
   Păi, neică Bubulică, noi, nerecunoscătorii, intriganții, manipulatorii, dezinformatorii și ce alte epitete consideri matale că merităm noi toți ăștia care vă criticăm, în frunte domnul „autoraș încărunțit” , E.Nola, nu crezi că NU VĂ MERITĂM, măi nene…, nu vă merităm și pace! 🤔
   .
   Da’ de ce nu vreți voi să mai batețî și alte uși, în alte colțuri ale țării …?
   Lăsați voi trocurile „evlavioase” cu „turmele mult-prea-recunoscătoare” pt IMENSELE FAVORURI făcute din patrimoniul funciar al orașului și debarasați-vă de noi, restul „păcătoșilor”, care „ne-am închina” (după părerea dvs) – alături de autorii PE CARE-I APRECIEM – „sataniștinor” PSD-iști; USR-iști, AUR-iști și, probabil, tuturor celor pe care-i socotiți niște rivali la „frâiele” Aradului !
   .
   Ce ziceți, ne lăsați… ?
   .
   Sunt convins că NU! Doar „ne doriți binele” cu de-a sila … 😉
   .
   PS: îmi dau seama, abia acum, că aveați dreptate, d-le E.Nola, că, pt a avea o șansă reală la Alegeri, acei independenți, posibil onești, în care eu mi-am pus unele speranțe, AR TREBUI SĂ FIE DEJA VIZIBILI PT ELECTORAT și pt a avea o șansă contra acestor „paraziți politici”, care, de zeci de ani s-au „cimentat” în subconștientul electoratului și care-i acceptă din inerție, CU TOATE MIZERIILE LOR (uitate însă, brusc, în fața Urnei de Vot), pe principiul că… „pe ăștia-i cunoaștem, ce contează dacă-s hoți sau delicvenți” ! 😣

   +13 voturi
   +1
   -1
   • Nu spunem, spun doar cei care nu fac diferența dintre imparțial și obiectiv…A fi imparțial, înseamnă să fi neutru, să nu ții partea nimănui. Ceea ce e o aberație, gândindu-vă că se află față în față răul cu binele, hoțul cu cel furat, criminalul cu victima. Și tu rămâi imparțial…

    +4 voturi
    +1
    -1
  4. Arădenii sunt atât de bătuți în cap încât vor vota tot pelene, deși le merge rău de vreo 12 ani încoace cu ei la conducere.
   A spus cineva în secolul trecut că atunci când votezi (faci) același lucru și aștepți rezultat diferit, e început de nebunie.
   Arădeni, treziți-vă !

   +8 voturi
   +1
   -1
  5. Asteptam un primar pentru Arad, unul care sa opreasca mafia imobiliara din Arad, sa aprobe un PUG de fier sa nu se mai permita abuzuri, un primar care sa ne scape de salile de jocuri, sa inchida circulatia auto pe centru, sa taxeze baban proprietatile de valoare (tot ale mafiei imobiliare).

   +8 voturi
   +1
   -1
  6. @Radu
   Aș subscrie cam la tot ce ai punctat, mai puțin la „închiderea circulației pe Centru”.
   Aici, se pare că „ai luat din zbor” o găselniță politicianistă și ai mușcat din ea…
   .
   De ce spun asta…?
   .
   Pt că, față de cei care au doar „idei” , eu mai verific și viabilitatea acestora, iar un Arad cu Centrul închis circulației auto-moto, E CEA MAI STIUPIDĂ IDEE, deoarece:
   .
   1. Dacă verifici toate pozele vechi ale Aradului, vei vedea că orașul A FOST ANUME DEZVOLTAT ca să aibe , pe Centru, O CALE RUTIERĂ MULTIPLÂ, fără să fie înghesuială (automobile, căruțe, tramvaie, vagoane de marfă pe cale ferată, bicicliști, etc.) !
   E adevărat că doar în comunele și satele din zona de Vest a României (mai ales în Banat) mai găsești un așa spațiu larg între cele două rânduri de case, majoritatea (mai ales în zona centrală a Transilvaniei), având străduțe strâmte , înghesuite…
   Ori, nu e nimic rău sau rușinos, să ai o arteră rutieră MARE, Principală,
   de la un capăt la altul al orașului ! 😀
   .
   2. Datorită punctului 1 și a apropierii de râul Mureș, străzile laterale Centrului, paralele sau radiale, NU AU MAI FOST SUFICIENT DEZVOLTATE PT A PRELUA CIRCULAȚIA centrală, decât dărâmând clădiri istorice sau desființând parcuri, ceea ce este absurd!
   .
   3.
   Nu știu cât de des ‘iei la pas” întreg Centrul Aradului, dar eu o fac des și îți spun, cu siguranță că, NICI ÎN CELE MAI FRUMOASE ȘI ÎNSORITE ZILE, cu temperaturi ideale, nu vei găsi pe trotuarele actuale (mai mult decât suficient de late), o densitate umană mai mare de 1 om/ 5-10 m-pătrăți.
   Doar în zona teraselor EXAGERAT de late, mai apare câte-o gâtuire, dar la cele decente, traficul pietonal se desfășoară fără probleme!
   .
   Și-atunci, DE CE SĂ FACI DOAR TRAFIC PIETONAL pe Centru?
   Pt ciori și porumbei, pt că a cam trecut de mult moda „plimbărilor pe Corso”, majoritatea arădenilor mergând cu autoturismul și până la budă!
   .
   Pt noi ăștia, de modă veche, care mai savurăm o plimbare pe jos, pe Centru, trotuarele actuale sunt „arhi – mega – suficiente” !😉

   +2 voturi
   +1
   -1
  7. Falcă vreau să iți asumi această candidatură pentru că ești singurul Și ai dovedit că poți să faci ceva pentru oraș Nu mai trimite pe nimeni în față pentru că nu are viziunea și capacitatea ta trebuie să revii la funcția care te a consacrat în sprijinul arădenilor pentru a continua munca ca ARadul să revină acolo unde este locul și cu proiectele tale având continuitate

   --27 voturi
   +1
   -1
  8. == PT UN OM INTELIGENT N AR TREBUI SA EXISTE ALEGERE INTRE UN MEDIC SI NEICA NIMENI . ==DAR DE UNDE INTELIGENTZI DACA O PLECAT TAT CEI BUN DIN ARAD .== AVEM 40,5 MII DE PENSIONARI 65+ SI SEMIPENSIONARI 55-65 ANI DIN CEI 143 MII SUFLETE AI ORASULUI . IN PLUS FANARIHOTZII AU AJUNS PRIMARI CU VOTUL DISCIPLINAT AL COMUNITATZILOR BAPTISTE SI PENTICOSTALE .PE EI NU I INTERESEAZA CUM ARATA SPITALUL SI NICI SCOLILE PT CA AU SCOLILE LOR .
   == SA NU UITAM CA DE LA 55+ANI INTERVINE DEGENERAREA NEURONALA LA CARE SE ADAUGA BOLILE CRONICE LARG RASPANDITE IN TURMA RO CARE AFECTEAZA DISCERNAMANTUL . CUM SA VOTEZE CU CAP PT VIITOR DACA N AU DISCERNAMANT ? SE VEDE CU OCHIUL LIBER CA AM AJUNS LA NIVELUL BARAGANULUI SI AL OLTENIEI . TRAIASCA FANARIHOTZII SI NOBILIMEA CU EPOLETZI == SCARBA MI E .

   +4 voturi
   +1
   -1
  9. == RASPUNS PT FALCUSAN DIANA ==–REZULTATELE DE LA BAC ARATA CLAR CA ARADUL A DECAZUT EDUCATZIONAL LA NIVELUL BARAGANULUI SI AL OLTENIEI . LOCUL 32 DIN 42 TELEORMANUL ARDEALULUI == FALCA A ADUS ARADUL LA NIVELUL DE SNOBISM NECESAR CA SA I APRECIEZE JEGURILE ALEA DE CARTZI SCRISE DE NISTE SLUGI IDIOATE RASPLATITE CU O DREGATORIE MARUNTA . SCARBA MI E .

   +8 voturi
   +1
   -1
  10. Falca, Bibart,Pistru doamne ferește!Wiener participant activ în calitate de scafandru spațial la misiunea Into the plandemonium-Gradiste garantat nu!Fifor nu are nici o legătură cu Aradul,deci nu!Chesa nu îmi prezintă nici o încredere.Teo Parasca parcă a avut oarece sarcină de serviciu cu o persoană care a tulburat apele PDL -ului local,dacă memoria nu mă înșală.Zoltan Lovas sper că își dă seama că dacă intra în troaca asta musai ajunge la pactul cu necuratul!Altfel ajunge în jail pt. orice infracțiune minoră, așa cum s-a mai întâmplat. Bineînțeles dacă ipotetic ar candida pe el l-aș vota.A doua opțiune Teo Parasca,dar cu oarece rezerve.Restul nu!

   +8 voturi
   +1
   -1
  11. Cu maxima certitudine va informez ca NU am avut niciodata „sarcina de serviciu…etc” in legatura cu cineva, in cariera mea. Dimpotriva, mi-am ostilizat actorii din intregul spectru politic pentru acribia cu care am facut abstractie de ei. Nu a fost simplu, dar a fost interesant!!!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.