Pola de Anul Nou al Arădeanului: Ce-și poate dori arădeanul de la Noul An?

  de Special Arad | 31 decembrie 2017, 1:18 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Sursa foto: captură YouTube / Feldberg - You and Me

  Întrebarea care se impune, acum, la sfârșit de an arădean, chiar dacă este nițel altfel: cum veți observa această cruntă realitate dacă veți arunca și o a doua privire la ea?

  Nu-i vorba ce dorește, ce-i trece prin inimă și gând arădeanului în orele scurte de dinaintea Revelionului, cu alte cuvinte nu e vorba aici de voință și dorință, ci de putință.

  Realitatea arădeană a ultimilor ani este una care seamăna mai mult cu atmosfera din filmele proaste cu zombi, e ceva care îți amintește de filme sci-fi și horror, în care zona crepusculară a devenit ceva obișnuit și banal.

  Să le luăm pe rând, așarad așadar:

  Sondaj: Ce-și poate dori arădeanul de la Noul An?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.