Podul roșu din Micălaca apare într-o campanie CFR. Compania atrage atenția asupra pericolelor de pe calea ferată

  de Special Arad | 25 aprilie 2019, 12:53 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Podul roșu de tren din Arad, care trece peste râul Mureș, din cartierul Micălaca către Subcetate, apare într-un video realizat de Căile Ferate Române prin care compania atrage atenția asupra pericolelor la care se expun oamenii care se pozează pe șine.

  „15 oameni au murit, iar 41 au fost răniţi, în ultimii 5 ani, în urma electrocutării pe calea ferată. Sunt cifre dramatice, care au determinat CFR Infrastructură să lanseze o campanie de conştientizare a pericolelor de pe calea ferată, în special a celor care vor să-şi facă selfie-uri pe trenuri. Compania avertizează că fotografiile realizate pe tren sunt fatale, iar asta pentru că persoanele care urcă pe vagon sau pe locomotivă devin un fel de paratrăsnet. Iar riscurile de electrocutare pot apărea şi dacă sunt atinse, pe lângă instalaţiile electrice, locomotiva sau vagoanele. De asemenea, sunt interzise şi fotografiile pe calea ferată”, se arată într-un articol Digi24.

  Mesajul CFR Infrastructură este destinat şi şoferilor, care sunt sfătuiţi să nu uite de regulile de circulaţie, atunci când întâlnesc o trecere la nivel de cale ferată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.