marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Podul de pontoane de la Ștrandul Neptun va avea o nouă „casă” printre mașinile abandonate de la Recons

  de Raluca Medeleanu | 13 iunie 2020, 9:36 AM | Știri Arad | Strada | Topic special

  1

  După ce a susținut pașii a mii și mii de arădeni, în perioada de glorie a Ștrandului Neptun, acum stă parcă uitat de vreme pe latura Mureșului dinspre ștrand, complet inutil. Au trecut 5 ani de când podul de pontoane a fost înlocuit de pasarelă și nimeni nu pare să fie capabil să-i găsească încă o întrebuințare. Între timp, o secțiune din el e deja „înghițită” de buruieni.

  Am solicitat informații de la Primăria Arad pentru a afla dacă podul de pontoane va fi totuși mutat undeva sau de acum e parte a peisajului, iar purtătorul de cuvânt ne-a declarat că municipalitatea nu a uitat de mutare și că se are în vedere ca la următoarea rectificare bugetară să se aloce fondurilor necesare pentru ridicare și transport.

  Doar că podul, deși mutat, nu va mai servi nimănui, chiar dacă la un moment dat se vehicula că va fi mutat la 3 Insule, ci va fi doar depozitat pe platforma pe care Primăria municipiului Arad o deține la sediul Recons, unde sunt depozitate și mașinile abandonate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.