„Poate acum înțeleg și imbecilii”… Reacție pe Facebook a unui primar după ce s-a rupt un stâlp de iluminat

  de - | 4 aprilie 2019, 7:46 AM | Regional

  0

  Un stâlp de iluminat de pe o stradă din Timişoara, care susţinea şi mai multe cabluri aeriene, s-a rupt şi s-a înclinat, miercuri, după ce un camion a agăţat cablurile. Strada a fost imediat închisă pentru remedierea pagubelor, iar primarul Nicolae Robu a transmis un mesaj pe Facebook.

  Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

  Primarul Nicolae Robu a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, celor care l-au criticat că a tăiat cabluri de pe stâlpi, în ceea ce numea el „Operaţiunea Ghilotina”.

  „Iată unde s-a ajuns datorită «faimoaselor» cabluri aeriene! Din fericire, nu au fost victime! Un camion a agăţat un cablu şi a provocat prăbuşirea unui stâlp! Puteau muri oameni sau rămâne nenorociţi pe viaţă! Poate acum înţeleg şi imbecilii -eu nu-i numesc, pt că ar fi superfluu, ei devoalându-se certamente prin reacţiile la această postare, atâta minte cât să se recunoască în ea având, totuşi, chiar aşa cum i-am descris fiind-, unii ajunşi şefi mari în instituţii altfel demne de tot respectul ale statului român, alţii ajunşi jurnalişti etc.-, intervenţia mea simbolică de săptămâna trecută, botezată «ghilotina», născută din simţ al răspunderii, în logica răului cel mai mic în care, din păcate, ajungem tot mai des să operăm în draga noastră ţară! Concluzie: cablurile aeriene vor trebui să dispară în Timişoara! Şi vor dispărea!”, a scris Nicolae Robu.

  Foto-text: news.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.