joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PNL Arad: Deputatul liberal Glad Varga a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism

  de - | 16 decembrie 2021, 2:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul arădean liberal Glad Varga a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism. Acesta susţine că în noua calitate se va implica în promovarea legislației care să sprijine antreprenorii, promovând măsuri care să ducă la eliminarea birocraţiei.

  „Vreau să le mulțumesc colegilor pentru votul acordat. Pe lângă activitatea pe care o desfășor în cadrul Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, mă voi implica în promovarea legislației care să sprijine antreprenorii. Avem nevoie de măsuri care să elimine birocrația, de la înființarea unei firme până la desfășurarea activității în sine. Eliminarea hârtiilor plimbate de la un ghișeu la altul este o prioritate putând face acest lucru dezvoltând în cel mai scurt timp digitalizarea. România se situează pe locul 55 în lume în ce privește ușurința de a face o afacere, şi cred cu tărie că împreună putem face diferența, accelerarea procesului de digitalizare va aduce cu siguranță noi provocări în rândul antreprenorilor”, susţine deputatul liberal arădean Glad Varga.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.